Vårt sortiment

 
När det gäller resväskor/resesortiment har vi i butiken ett stort urval av Samsonites produkter, saknas någon färg eller storlek beställer vi gärna. Under Samsonites "vingar" finns också märket American Tourister där vi har en del av sortimentet. För den "icke så frekvente" resenären finns ett "budgetalternativ" där vårt motto är - mesta, möjliga kvalitet till rimligt pris! I många år har vi jobatt med varumärken som Springfield och Fanco Rino (aka C.A.B) med mycket gott resultat.
Vi vill också ha ett brett sortiment av olika typer arbets- och kontorsväskor. Förutom Samsonite har vi här Gianni Conti, Castelijn & Beerens, The Bridge, Cavalet och Ted Cole.
Ett rikt utbud av plånböcker är vi även kända för. Här har vi märken som Boxca, Franchi, Puccini, Fanco Rino samt de märken vi har i handväskor
På "sportsidan" har vi Dakine, Converse och Cat. Något tillfälligt gästspel kan förekomma såsom Replay.
Väskor ej tillverkade av skinn - där har vi Harvey´s (seatbelt bags), Oilily, Pip, Leontine, Kipling och Guess! Tillfälliga gäster kan vara bl a Fiorelli, Nica, Elle och Bulaggi beroende på kollektion.

Klassiska skinnväskor har vi från The Bridge, Gianni Conti, Claudio Ferrici , The Monte och Paul Chriz. Modeväskor kommer från bl a Tosca Blu, Maria Montazami och Frontrowliving. "Grädde på moset" står för tillfället Pratesi, Marina C och Massimo Trulli för! Gästspel har varit Nica, Lilly of Sweden och Zoe Lu. Inför hösten 2012 introducerar vi Abro väskor - skinnväskor i mycket hög tysk kvalitet!

Säsongsvaror: - Handskar här har vi ett begränsat sortiment i hög kvalitet från HK till bra priser för dam och herr. Paraplyer - begränsat sortiment från Samsonite och Dalarnas Paraplyfabrik. Festväskor - brett sortiment (Karin Halvors m fl) till bra priser samt vackra sidensjalar (Maya)i många färger och balhandskar i basfärger.